Praktijkgerichte ondernemerschapstrajecten (Syntra Vlaanderen) (Studiekeuze, Onderwijs, Hoger onderwijs, Syntra, Studietoelagen, onderwijscheques) - Rechtenverkenner
Naar inhoud [ Uw postcode: Federaal niveau ]
Rechtenverkenner Uw postcode invoeren Druk deze pagina af
 

Praktijkgerichte ondernemerschapstrajecten (Syntra Vlaanderen)

Een fout gevonden?
Klik hier en laat het
ons wetenOmschrijving

Ondernemende mensen kunnen hun kennis en hun competenties aanscherpen met het arbeidsmarktgerichte en innovatieve opleidingsaanbod van het SYNTRA-netwerk.

Er zijn meer dan 500 ondernemerschapstrajecten, onderverdeeld in 28 sectoren, zowel in dag- als in avondformule. De praktijkgerichte aanpak staat ervoor garant dat u de kennis die u in een opleiding opdoet, ook meteen professioneel kunt toepassen.

Voorwaarden

  Het opleidingsaanbod is er voor bestaande en toekomstige ondernemers (die niet meer leerplichtig zijn). Het aanbod geldt ook voor inwoners van het Brusselse Hoofdstedelijke Gewest die het Nederlands machtig zijn.

  Aanvragen


  Waar?

  SYNTRA

  Hoe?

  Het SYNTRA-netwerk bestaat uit 5 opleidingscentra, met in totaal 26 SYNTRA-campussen, verspreid over heel Vlaanderen. Het aanbod aan opleidingen vindt u op de website van elk opleidingscentrum. U vindt alle details over elke opleiding online en u kunt  zich ook online inschrijven.

  Bedrag?

  Voor de meeste opleidingen kunt u, als u aan de voorwaarden voldoet, gebruikmaken van opleidingscheques (als werknemer) of de kmo-portefeuille (als zelfstandige).

  Meebrengen


  Bijkomende informatie

  http://www.syntra.be/

  Contacteer

  Organisatie Vlaams Agentschap voor Ondernemersvorming - SYNTRA Vlaanderen
  Adres Kanselarijstraat 19
  1000 Brussel
  Tel 022 27 63 93
  Fax 022 17 46 12
  Websitehttp://www.syntra.be/
  E-mail info@syntravlaanderen.be
  Openingsuren Maandag tot donderdag: 8u30 tot 16u30.
  Vrijdag: 8u30 tot 16u.
  Juli en augustus: 8u30 tot 16u.
  Opmerking

  Laatste update fiche: 10/02/2017.